RAADPP Cluj execută lucrări de asfaltare pe DJ 161K, între localităţile Căianu şi Bărăi

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

DJ 161K, Căianu 2Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Privat (RAADPP) a judeţului Cluj, entitate subordonată Consiliului Județean Cluj, execută lucrări de întreţinere pe DJ 161K, între localităţile Căianu şi Bărăi, constând în aşternere de covor asfaltic pe o lungime de 1,8 kilometri, de la kilometrul 2+100 până la kilometrul 3+900.

În urma rectificării bugetare din luna august a acestui an, Consiliul Judeţean Cluj a alocat pentru executarea de lucrări de întreţinere pe acest sector de drum suma de 400.000 de lei. Din aceşti bani, s-au executat deja lucrări de refacere a sistemului rutier în zonele cu burduşiri (fundaţie de balast în strat cu o grosime de 30 de centimetri, strat de piatră spartă cu o grosime de 20 de centimetri şi aşternere de mix asfaltic BAD 25 în strat cu o grosime de 6 centimetri) şi pregătirea stratului suport, prin plombări, pe toată lungimea de 1,8DJ 161K, Căianu 2 kilometri a sectorului de drum în lucru.

Azi au demarat lucrările de aşternere a stratului de uzură cu o grosime de 4 centimetri, condiţiile meteorologice permiţând finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp.

Pe perioada desfăşurării lucrărilor, traficul rutier nu a fost afectat.

DJ 161K, Căianu 1 DJ 161K, Căianu

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj