[Video] Un şofer CTP îşi face loc pe Cardinal Iuliu Hossu: Pentru a nu lovi o maşină parcată mută parapeţii din plastic.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

CTPAutobuzele Companiei de Transport Public Cluj-Napoca reuşesc deseori să treacă cu greu de micul sens giratoriu instaurat provizoriu pe Cardinal Iuliu Hossu din Cluj-Napoca. Situaţia este extrem de complicată când şoferii mai şi parchează fără să se gândească pe trotuare chiar în curbă.

Asta a păţit un şofer al CTP Cluj-Napoca în cursul zilei de ieri când, aflat pe strada Cardinal Iuliu Hossu a încercat să intre în sensul giratoriu provizoriu, dar nu a reuşit să treacă de el din cauza unei maşini parcate pe trotuar în curbă.

Şoferul a ales să coboare din autobuz, să facă măsutori din ochi şi ajungând la concluzia că ar putea lovi maşina parcată a ales să dea cu picioarele în parapeţii de plastic puşi în cerc pentru a forma sensul giratoriu.

După ce şi-a făcut loc, şoferul s-a urcat la volan, a dat puţin înapoi şi a reuşit să treacă de sensul giratoriu pentru a continua cursa.

 

 

 

 

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

1 COMENTARIU

  1. putine masini m26 sau prea rare asta ramane sa hotarati d-voastra si sa luati o decizie buna pentru noi pentru ca sunt extrem de aglomerate atat in cursul saptamanii dar mai ales sambata si duminica cand ar fi bine sa circule din 1/2 in 1/2 ora tinand cont de faptul ca vin deja incarcate din CETATEA FETEI iar din str. AVRAm Iancu se urca f f multa lume din toate statiile multumesc

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj