Ştiripesurse.ro: PNL Cluj a retras sprijinul politic pentru Mihai Seplecan

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

tise si seplecanProblemele din interiorul PNL Cluj nu s-au încheiat, iar acest lucru a dus la retragerea sprijinului politic din partea PNL Cluj pentru Mihai Seplecan, scrie stiripesurse.ro.

Mihai Seplecan a spus într-o declaraţie pentru Cluj24h.ro în urmă cu o 2 zile că de 3 luni nu mai este ajutat de nimeni decât de către reprezentanţii Consiliului Judeţean alături de care lucrează, astfel referind-se cel mai probabil la partidul din care face parte şi la colegii de partid.

Lucru ce de altfel a fost vizibil mai ales că în ultima perioadă din partea colegilor de partid nu au venit decât atacuri. Mihai Seplecan nu a mai dorit să comenteze nici la adresa articolelor din presă pe care le consideră nişte „diversiuni politice”.

 

 

 

 

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj