CTP Cluj-Napoca vine cu 6 noi titluri tarifare conform sistemului de ticketing. Află detalii.

autobuz ctpConsilierii locali vor avea în şedinţa de mâine pe mese un proiect de hotărâre ce presupune aprobarea tarifelor pentru transportul urban de călători practicate de Compania de Transport Public Cluj-Napoca.

Mai exact, se vor aduce completări hotărârii de consiliu local 135/2013 privind tarifele practicate. Astfel, cei de la CTP Cluj-Napoca doresc să introducă plata biletelor în sistem ticketing.

„Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA propune spre aprobare, în vederea implementării sistemului de tiketing, şase noi titluri tarifare. Prin implementarea proiectului, aflat în stadiu de recepţie şi denumit generic „sistem de tiketing” se are în vedere, printre alte obiective creşterea mobilităţii călătorilor, prin folosirea oricărui mijloc de transport în comun care ajunge în staţia cu destinaţia dorită de către aceştia, în sensul folosirii oricărui mijloc de transport în comun pe o anumită perioadă de timp şi utilizând acelaşi titlu de călătorie, flexibilitatea ofertei tarifare şi creşterea calităţii serviciilor oferite de companie”, se arată în referat.

Astfel, dacă modificările supuse spre aprobare mâine, vor fi votate atunci clujenii vor putea circula cu bilete în sistem tiketing după următoarele tarife:

bilet urban 30 de minute: 1,88 lei (valabil între prima şi ultima validare)

bilet urban 60 de minute: 3,75 lei (valabil între prima şi ultima validare)

În ce privesc abonamentele, preţurile vor fi următoarele:

preturi biletetarife ctp

tarife ctp 1

tarife ctp 2

Toate detaliile despre proiectul de hotărâre pot fi urmărite AICI

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj