A fost reţinut pentru tâlhărie după ce a sustras bunuri dintr-un magazin şi a agresat-o pe vânzătoare

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaPoliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat care ar fi sustras bunuri dintr-un magazin, iar pentru a-şi asigura scăparea ar fi agresat-o pe vânzătoare.

La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 12:20, Poliţia municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras bunuri dintr-un magazin de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din municipiu.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din Cluj-Napoca.

Acesta ar fi sustras bunuri (ochelari, parfumuri), în valoare de circa 50 de lei, din magazin, iar pentru a-şi asigura scăparea, ar fi agresat-o fizic pe vânzătoare. Bărbatul nu a reuşit să părăsească unitatea, fiind imobilizat de către ceilalţi angajaţi ai magazinului.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de Codul penal.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj