UPDATE: TÂNĂRA DISPĂRUTĂ ÎN 11 IUNIE A FOST IDENTIFICATĂ. AFLĂ UNDE AU GĂSIT-O POLIŢIŞTII

BABII VICTORIAPoliţiştii clujeni caută o tânără, din Republica Moldova, care a plecat de la reşedinţa din Cluj-Napoca şi nu a mai revenit până în prezent. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

La data de 11 iunie a.c., VICTORIA BABII, în vârstă de 20 de ani, a plecat de la reşedinţa sa, din municipiul Cluj- Napoca, şi nu a mai revenit.

Tânăra are 1,64 m. înălţime; constituţie astenică; ten deschis, pistruiat; ochi căprui; păr lung, vopsit şaten.

Nu se cunoaşte cu certitudine din ce articole îi era compusă vestimenţia. Cei apropiaţi bănuiesc că purta o rochie de vară, cu motive florale, galbene.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea adolescentei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE: Tânăra de 20 de ani ( Babii  Victoria), plecată de la reşedinţa din Cluj-Napoca, la data de 11 iunie a.c., a fost identificată pe raza municipiului Constanţa. Urmează a fi stabilite circumstanţele exacte în care tânăra a ajuns în zona respectivă, au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj