9 MAI – Ziua Independenţei de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial şi Ziua Uniunii Europene

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
coroane si jerbe de flori
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Luni, 9 mai, începând cu ora 12.00, în cadrul manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial şi Zilei Uniunii Europene, Divizia 4 Infanterie „GEMINA”, în colaborare cu Instituția Prefectului judeţului Cluj, organizează o ceremonie militară în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca (pe platoul din fața Catedralei Mitropolitane).

Momentul aniversar include următorul program: serviciu religios; alocuțiuni dedicate acestui eveniment, o suită de marșuri și cântece patriotice interpretate de Muzica Militară a comandamentului Diviziei 4 Infanterie „GEMINA” și de elevi ai Liceului de Muzică Sigismund Toduță, din Cluj-Napoca.

Detasamentul Gărzii de Onoare va fi constituit din militari ai Batalionului 317

Cercetare „Vlădeasa”, Batalionului 55 Comunicaţii si Informatică „Napoca”, Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj.

***

În celelalte garnizoane din subordinea Diviziei 4 Infanterie „GEMINA”,  în cooperare cu autorităţile publice locale, marile unități și unități ale diviziei vor participa la ceremoniile publice dedicate acestei sărbători.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj