80 de sancţiuni în valoare de peste 20 de mii lei aplicate de poliţişti în centrul oraşului. 4 şoferi au rămas fără permise de conducere

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
politia
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Poliţiştii clujeni au acţionat în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca pentru a preveni şi combate infracţionalitatea stradală, abaterile rutiere, precum și alte ilegalități.

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție și Biroul Rutier au acţionat în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite, precum și a abaterilor rutiere.

Activităţile au vizat prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, a faptelor care tulbură ordinea și liniștea publică, depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracţiuni.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea și combaterea abaterilor rutiere.

Astfel, polițiștii au verificat localurile publice centrale, casele de amanet și de schimb valutar. Au fost legitimate peste 100 de persoane și au fost verificați peste 40 de agenți de pază. Totodată, circa 50 de conducători auto au fost opriți, în trafic, pentru control.

Poliţiştii au fost nevoiți să aplice peste 80 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi a O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Au fost reținute 4 permise de conducere și 2 certificate de înamtriculare.

În cadrul acțiunii, polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea unui furt. Acesta ar fi sustras, în cursul lunii august, bunuri în valoare de circa 200 de lei, dintr-un magazin din Piața Mihai Viteazu.

Activităţile de prevenire şi combatere a ilegalităţilor continuă, pentru reducerea numărului de fapte antisociale, prin prezenţa activă a poliţiştilor în mijlocul comunităţii clujene.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj