550 de copii clujeni din familii cu probleme sociale vor beneficia de ghiozdane si rechizite gratuite pentru noul an scolar.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
boc ghiozdane
Foto: www.facebook.com

Consilierii locali ai Municipiului Cluj-Napoca vor avea pe mese în şedinţa din data de 3 septembrie 2015 un proiect de hotărâre ce presupune alocarea sumei de 27.500 lei de la bugetul pe anul 2015 al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Medicală, în vederea achiziţionării de ghiozdane şi rechizite pentru un număr de 550 de copii proveniţi din familii defavorizate.

Primăria Cluj-Napoca va achiziţiona ghiozdane şi rechizite pentru peste 500 de elevi parte ai familiilor din evidenţa Direcţiei de Asistenţă Socială şi Medicală Cluj-Napoca, astfel încât să aibă şi ei parte de un început de an şcolar aşa cum merită orice copil.

Mă bucur să văd că investiţiile în sistemul educaţional şi sprijinul pe care îl acordăm elevilor clujeni au rezultate. Clujul a fost în acest an pe primul loc în ţară în ceea ce priveşte promovabilitatea la Bacalaureat – peste 82% dintre elevii clujeni au trecut examentul de BAC în 2015, a spus primarul Emil Boc pe pagina sa de Facebook.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj