300 de elevi clujeni participă la singura competiție școlară de natație din România

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Transylvania College Swimming CupTransylvania College, singura școală din România acreditată pe curriculum românesc și curriculum Cambridge, organizează sâmbătă, 26 noiembrie, cea de-a treia ediție a concursului Transylvania College Swimming Cup, singura competiție școlară de natație din țară.

Astfel, 300 elevi din 30 de unități de învățământ clujene vor lua parte la concursul de înot organizat în cadrul complexului de natație Universitas din Cluj-Napoca. Potrivit organizatorilor, scopul acestei competiții este acela de a promova un stil de viață sănătos și de a le oferi copiilor o alternativă eficientă de petrecere a timpului liber, oferind o soluție la o problemă frecventă în rândul elevilor – sedentarismul.

Elevii cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani vor fi împărțiți în 12 grupe, în funcție de categoria de vârstă. Aceștia se vor întrece în calificări pentru a ajunge în marea finală și pentru a obține marele trofeu – cupa Transylvania College, care va fi alocată celui care reușește să obțină cel mai scurt timp în probele desfășurate.  De asemenea, concurenții vor avea posibilitatea de a câștiga și diverse accesorii necesare continuării practicării acestui sport.

„Această competiție reprezintă o urmare a proiectelor noastre axate pe promovarea unui stil de viață sănătos. Am început prin acoperirea aspectelor nutriționale prin derularea evenimentului Healthy Lifestyle Week, iar acum îi invităm pe tinerii clujeni să descopere înotul, un sport cu multiple beneficii pentru sănătate”, a declarat Ruxandra Mercea, Director Executiv al Transylvania College.

Reprezentanta școlii a afirmat, de asemenea, că în urma desfășurării acestui proiect, se estimează că 80% dintre elevi vor participa în viitor la cel puțin o activitate similară, iar 70% dintre participanți vor continua înotul ca activitate sportivă constantă.

Transylvania College Swimming Cup este un eveniment finanțat de către Primăria Municipiului Cluj- Napoca, iar accesul publicului este liber începând cu ora 10:00.

Despre Transylvania College

Simona Baciu, împreună cu soțul ei, Dr. Dan Baciu, sunt inițiatorii și fondatorii Fundației Transylvania College, care a lansat instituțiile educaționale Grădinița “Happy Kids” și “Transylvania College. The Cambridge International School in Cluj”. Familia Baciu este și în momentul de față activ implicată în conducerea școlii, iar cei care optează pentru Transylvania College se bucură de beneficiile educației bazate pe valori, unde elevii sunt încurajați să-și valorifice la maximum potențialul, să respecte diversitatea, să fie creativi și responsabili.

Pe drumul excelenței, școala a dobândit numeroase premii la nivel național (Școala anului în România) și internațional (3 premii I la festivalurile COBIS Young Scientist Film Awards; Premiul “Diana Award” – acordat de două ori consecutiv elevilor Transylvania College; 3 premii obținute la concursurile internaționale lansate de Agenția Spațială Europeană ESA), precum și cele mai bune rezultate din țară obținute la examenele internaționale Cambridge. De asemenea, Transylvania College a fost singura școală din Europa nominalizată în 2015 în cadrul competiției TES la categoria „British International School of the Year”. Transylvania College este membru acreditat în Consiliul Școlilor Britanice Internaționale COBIS și membru al asociației școlilor de elită din lume, Round Square.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj