Italieni în vizită la Consiliul Judeţean. Află pentru ce au venit

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Iulie 4 grup Italian-5Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de Preşedinte, Vakar Istvan, împreună cu domnul vicepreşedinte Ioan Oleleu, au primit astăzi, vizita unei delegaţii străine formată din oameni de afaceri italieni, reprezentanţi ai companiei producătoare de calorifere Irrom, subsidiară a Grupului Irasp. Producătoare de calorifere de interior şi baie destinate pieţei europene, compania Irrom funcţionează, începând din anul 2004, în comuna clujeană Iclod şi a făcut recent obiectul unui amplu proces de extindere şi modernizare.

Iulie 4 grup Italian-6În cadrul întâlnirii, oaspeţilor italieni le-au fost prezentate potenţialul economic şi investiţional al judeţului Cluj, atuurile pe care acesta le are precum şi principalele proiecte aflate în derulare la nivelul Consiliului Judeţean Cluj. În acest context, o atenţie aparte a fost acordată prezentării sistemului de Parcuri Industriale TETAROM şi facilităţilor pe care acestea le oferă potenţialilor investitori, mecanismului obţinerii de ajutoare de stat, dar şi beneficiilor şi modalităţilor concrete de accesare a fondurilor europene nerambursabile, cu accent pe avantajele unor investiţii care presupun crearea de noi facilităţi de producţie şi realizarea de transfer tehnologic, cum este şi cazul companiei în cauză. Tot în acest context au fost abordate o serie de aspecte legate de problemele cu care se confruntă mediul de afaceri naţional, dar şi cel regional şi local, precum şi modalităţile în care autorităţile locale pot acţiona pentru rezolvarea acestora şi pentru crearea unui mediu investiţional cât mai atractiv.

Iulie 4 grup Italian-3„Le-am transmis oamenilor de afaceri italieni întreaga susţinere a forului administrativ judeţean pentru dezvoltarea afacerii derulate de dânşii în judeţul nostru şi le-am mulţumit pentru faptul că au ales în acest sens Clujul. Apreciez în acest context că investiţia dumnealor transmite un semnal extrem de pozitiv pentru potenţialii investitori care doresc să beneficieze de facilităţile puse la dispoziţie dar şi de forţa de muncă înalt calificată a judeţului Cluj. Investiţia derulată de italieni la Iclod şi la a cărei inaugurare, după extindere, am participat joi, este una importantă atât pentru economia judeţului cât şi pentru comunitatea locală, majoritatea angajaţilor acestei companii provenind din comună şi din localităţile învecinat”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu.

În momentul de faţă, în cadrul acestei companii lucrează peste 300 de persoane care produc anual aproximativ 500.000 de piese de calorifere, circa 50 dintre muncitori fiind  angajaţi în ultimele 12  luni. După o investiţie iniţială de 20 de milioane de euro, lucrările de extindere inaugurate ieri au presupus un nou aport financiar în cuantum de 7,5 milioane de euro. În cursul anului trecut, cifra de afaceri a Grupului Irsap a fost de aproximativ 140 de milioane de euro.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj