2014: numărul de locuri de muncă a crescut de la 4,328 milioane de persoane la 4,423 milioane

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

loc de munca

Conform datelor statistice publicate de Institutul Naţional de Statistică, de la 1 ianuarie şi până la sfârşitul lunii mai vin să confirme încă o dată eficienţa măsurilor luate de Guvernul Ponta în menţinerea echilibrului macroeconomic şi crearea de noi locuri de muncă.

 

 

 

„Creşterea numărului de locuri de muncă poate fi explicată prin rezultatele bune din economie apărute și ca urmare a majorării PIB din 2013 şi din 2014. Astfel, datorită majorării cererii pentru produse industriale româneşti, numeroase societăți au avut nevoie să angajeze personal suplimentar pentru a putea face faţă comenzilor. De asemenea, creşterea consumului intern a contribuit la creșterea numărului de locuri de muncă în industrie, precum şi  în sectorul comercial” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Aceste rezultate bune din economie se datorează și măsurilor adoptate de Guvern începând cu 1 iulie 2014, una dintre măsurile guvernamentale care a provocat direct scăderea şomajului fiind programul „Subvenţii pentru 20 de joburi”.

PSD Cluj reamintește că tot din 1 iulie 2014 cabinetul Ponta a adoptat şi neimpozitarea profitului reinvestit prin intermediul acestui stimulent, creându-se un mediu de afaceri propice investiţiilor, indirect stimulând creșterea numărului de locuri de muncă.

Sursă foto: www.mini-jobs.ro

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj