20 de femei au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu o substanţă toxică la locul de muncă

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
spitalul de copii cluj 3
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

În 06 august a.c, în jurul orei 22,40 Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că mai mulţi angajaţi ai unei societăţi comerciale din municipiul Cluj-Napoca, care lucrau în incinta unei hale de producţie, acuză dureri de cap, greaţă şi stări de leşin.

Poliţiştii care au intervenit au stabilit că, în cursul zilei, s-a turnat o substanţă peste pardoseala de beton din hala de extindere aflată în lucru, iar vaporii ar fi afectat personalul care desfăşura activităţi în hala de producţie.

Personalul afectat, 20 femei cu vârste cuprinse între 21 şi 43 ani, au fost transportate la UPU 1, unde li s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, medicii stabilind diagnosticul preliminar intoxicatie acută involuntară cu o substanţă toxică, prin cale inhalatorie.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul de muncă.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj