156 de ani de la Mica Unire. Ce au transmis Preşedintele şi Premierul ţării?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
coroane si jerbe de flori
FotoArhiva Cluj24h

Cu  ocazia  împlinirii  a  156  de  ani  de  la  Unirea  Principatelor  Române se  vor desfăşura manifestări dedicate acestei sărbători în toată ţara. Cu această ocazie au transmis câte un mesaj şi Preşedintele ţării, Klaus Iohannis precum şi Premierul, Victor Ponta.

Mesajele celor doi au fost postate pe paginile personale de facebook.

„În 1859 la Iaşi, o generaţie de oameni politici vizionari realizau un pas important către unirea toturor provinciilor româneşti. Istoria ţării se îndrepta către modernitate şi către valorile europene. 156 de ani mai târziu România este ţară a Uniunii Europene cu drepturi depline, iar românii călătoresc şi muncesc pretutindeni. Cu încredere în prezent să fim oriunde ne-am afla, o naţiune a unirii şi un popor al unităţii în numele singurului proiect care ne dă identitate şi se numeşte România”, a transmis Preşedintele ţării, Klaus Iohannis.

 

La rândul său, Premierul României, Victor ponta a fişat un mesaj în care spune

Azi, la împlinirea a 156 de ani de la Unirea Principatelor sub conducerea unui Domnitor român – Alexandru Ioan Cuza, vreau să transmit un singur și simplu mesaj – dezbinarea a fost întotdeauna marele dușman al românilor / doar uniți suntem puternici și putem asigura copiilor noștri un viitor mai bun. Fericiți cei care iubesc și lupta pentru unire, răi sunt cei care și azi se bucură să dezbine și să promoveze cearta și războiul între români și români.
Am încredere că uniți vom fi puternici!”

mesaj ponta

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj