147 de sancţiuni date de polițiștii de la serviciul rutier.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

sancțiuni Biroul rutier 02.10.2020Poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca continua acţiunile în vederea reducerii numărului de accidente de circulaţie şi impunerea unui comportament preventiv în rândul conducătorilor de vehicule.

Astfel, în perioada 28 septembrie – 1octombrie a.c., poliţişti au desfăşurat mai multe acţiuni punctuale, pe raza întregului municipiu.

Au fost legitimate peste 230 de persoane şi verificate 180 de vehicule.

Urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 147 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri precum: nepurtarea centurii de siguranta (20 de sancţiuni), folosirea telefonului mobil la volan (15 sancţiuni), dar şi pentru alte abateri ale normelor rutiere.

De asemenea, pentru nerespectarea semnificatiei culorii rosii a semaforului, neacordarea priorităţii sau efectuarea depăşirii neregulamentare, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere.

Totodată, în urma constatării unor nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Pentru impunerea unei discipline rutiere în rândul participanţilor la traficul rutier, poliţiştii vor continua acţiunile!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj