11 taximetriști aflați în incinta aeroportului sau în vecinătate au fost sancționați de poliștii locali

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

taxi aeroportFoto: Arhiva Cluj24h.ro

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie comercială, în colaborare cu polițiști locali din cadrul Serviciului Control trafic rutier și Poliția Transporturi au desfăşurat în această săptămână o acţiune de verificare a respectării prevederilor legale privind activitatea de taximetrie în incinta Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” și în imediata vecinătate.

În urma controalelor, au fost descoperite următoarele nereguli:

 lipsa atestatelor profesionale;

 lipsa asigurării de bunuri și persoane;

 autorizații taxi nevizate;

 opriri/staționări neregulamentare.

Au fost încheiate 11 procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în valoare de 4.480 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 109/2010 – aprobarea Regulamentului-cadru pentru organizarea şi executarea serviciului de transport public local în regim de taxi şi ale O.U.G. nr. 195/2002 cu modificările şi completările ulterioare – regimul circulației pe drumurile publice, fiind ridicate 2 autovehicule oprite/staționate neregulamentar.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj