10 tineri cu posibilităţi financiare reduse vor învăţa tainele bucătăriei la Școala de bucătari by Chef Adi Hadean

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

adi-hadean-masterchef10 tineri cu posibilităţi financiare reduse au şansa să urmeze cursurile gratuite ale Școlii de Bucătari derulate  de  Asociaţia  „Adi Hădean” în parteneriat  cu USAMV Cluj,  prin Facultatea  de Știința  și Tehnologia  Alimentelor.  

Proiectul Cursuri  de bucătari  pentru tineri,  denumit  generic  Școala de bucătari,  va fi lansat  oficial  în cadrul  unei  conferințe  de  presă,  organizată  marţi,  24 noiembrie, de la ora 14:00, la sediul facultății (Calea Florești nr. 64, Stația Pilotde  Panificație).  În  cadrul  conferinței  vor  participa  doamna  Sevastița Muste, decan  al  Facultății  de  Știința  și  Tehnologia  Alimentelor,  doamna  Socaciu Carmen, prorector USAMV Cluj și chef Adrian Hădean, fondator al asociației care îi poartă numele și inițiator al proiectului.

Proiectul, primul derulat sub sigla Asociației „Adi Hădean”, a început pe 19 octombrie și dă ocazia unui număr de 10 tineri, absolvenți de liceu, să urmeze un stagiu de pregătire de un an de zile. Stagiul va cuprinde, pe lângă cursurile de teorie, care vor dura 14 săptămâni (octombrie 2015 – ianuarie 2016), și ore de practică desfășurate în bucătăriile unor restaurante de renume din Cluj-Napoca (februarie – iunie 2016).

„Școala de bucătari este un proiect pe care intenționez să-l dezvolt în fiecare an și care să ofere șanse reale unor tineri de a se dezvolta profesional. La finalul cursului pe lângă experiența acumulată, cursanții  se vor bucura și  de o recomandare din partea  mea  și  a  bucătarilor  care  le-au  supravegheat  activitatea, sporind  astfel șansele unei angajări în domeniu”, a declarat Chef Adrian Hădean.

Scopul  declarat  al  Asociaţiei  „Adi  Hădean” este  educația  gastronomică,  astfel încât, nu întâmplător, primul proiect este o școală destinată tinerilor cu pasiune și talent, dar care nu dispun de posibilitățile financiare pentru a se înscriere la cursuride specialitate. Proiectul își propune să asigure personal cu experiență relevantă în domeniul culinar, cel puțin la nivelul pieței clujene. La finalul proiectului, cei 10 tineri vor reprezenta o resursă umană instruită și pregătită pentru a face față, cu succes, cerințelor impuse de bucătăriile profesioniste.

Prezentare Facultate Știința și Tehnologia Alimentelor:

Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor este facultatea viitorului atât prin misiunea nobilă pe care o are cât şi prin obiectivele pe care și le-a propus într-un domeniu vital al existenței.  Alimentele pe care omenirea le consumă pot avea un impact determinant asupra evoluției acesteia, recunoscut tot mai mult în cercetările numeroase şi costisitoare din acest domeniu.

Facultatea  de Ştiinţa și  Tehnologia  Alimentelor  este  cea  mai  oportună alegere  pentru  ocarieră pe care orice tânăr absolvent  de liceu o poate face,  îmbinând dorinţa, pasiunea pentru alimente şi o nutriţie sănătoasă cu nevoia reală a pieţei forţei de muncă din domeniul Ingineriei Produselor Alimentare. Suntem cu toţii preocupaţi de un confort alimentar care să asigure  sănătatea  oamenilor  motiv  pentru care  absolventul  acestei  facultăţi  are  o responsabilitate deosebită comparabilă cu a medicului. Este o facultate în care imaginația, creativitatea, inițiativele sunt la ele acasă, iar posibilităţile de afirmare sunt foarte variate. Este o profesie nobilă căutată și apreciată în țările puternic dezvoltate, ceea ce arată o dată în plus importanța și viitorul acestei profesii.

Prezentare Asociație Adi Hădean:

Asociația Adi Hădean a fost înființată în ianuarie 2015 cu scopul principal de a promova proiecte  care aduc  în  prim  plan  bucătăria  românească,  precum  și  diverse  acțiuni  din domeniul culinar și social. Asociația este un proiect important al lui Adi Hădean, de numele căruia se leagă o serie de alte proiecte, cu impact în viața comunității și evenimente pe care le-a susținut și promovat de-a lungul timpului. Adrian Hădean reuşeşte să se evidenţieze nu doar prin talentul şi pasiunea pentru ceea ce face, cât şi prin ideile sale creative şi implicarea în cauze sociale. Blogul său culinar este vizitat de peste 13 milioane de oameni în ultimii 5 ani şi se bucură de un trafic impresionant, inclusiv pe pagina sa de facebook. Pasiunea cu care scrie, găteşte şi talentul său aparte l-au făcut  pe  Adrian  Hădean  unul  dintre  principalii  bloggeri  ai Clujului  şi  unul  din  principalii bloggeri culinari din România.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj