1 Decembrie se sărbătorește la Operă! Concert-eveniment de Ziua Națională a României

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

1 decembrieOpera Națională Română din Cluj-Napoca are plăcerea de a vă invita marți, 1 Decembrie 2015, de la ora 18:30,  la un spectacol extraordinar dedicat Zilei Naționale a României.

Concertul ”Ziua Națională a României la Operă!” își va întâmpina invitații cu un spectacol special care sărbătorește cu veselie, emoție și într-o manieră autentic românească ziua tuturor românilor.  Evenimentul ce îl are ca invitat special pe distinsul dirijor Sabin Păutza reprezintă un   spectacol inedit de orchestrație, aranjamente de piese patriotice, operă și operetă  scânteietoare și pline de voie bună!

Ne vor prinde într-o horă lirică fără de seamă soliștii Lucia Bulucz, Irina Săndulescu Bălan, Iulia Merca, Cosmin Ifrim (invitat), Sorin Lupu, Cristian Mogoșan, Cristian Hodrea, Bogdan Nistor și Radu Dunca, interpretând cu suflet cele mai frumoase creații lirice românești, de la Imnul național, la Balada lui Ciprian Porumbescu, Hora Unirii și jocul vioi al Ciocârliei lui George Enescu.

Concertul însuflețit de tradiția folclorică va fi precedat de spectacolul ”Copiii Sărbătoresc Marea Unire”, organizat de Instituția Prefectului Județului Cluj cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Cluj, care va fi pus în operă pe scena Operei Naționale Române începând cu ora 14:00.

Vă așteptăm cu bucurie la un spectacol special, de suflet, cu suflu și ritm românesc !

Biletele Concertului ”Ziua Națională a României la Operă!” sunt puse în vânzare la Agenţia Teatrală şi online, pe www.biletmaster.ro

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj