Cluj24h.ro

marți, august 3, 2021
AcasăAdministrație Prima zi de depozitare a gunoaielor la Pata Rât pe o...

[Video] Prima zi de depozitare a gunoaielor la Pata Rât pe o rampă provizorie. Directorul RADP explică procedura de depozitare

rampa gunoiLa Cluj-Napoca problema gunoaielor a fost rezolvată temporar. Primarul municipiului, Emil Boc nu doar că a găsit o locaţie pentru depozitarea deşeurilor la Cluj-Napoca, dar tarifele pentru salubrizare vor scădea. Directorul RADP, Ion Pantelimon a explicat întreaga procedură de depozitare a deşeurilor pe rampa provizorie şi care funcţionează deja. 

Conform celor spuse de Emil Boc, acum că deşeurile nu vor mai fi transportate la Oradea, tarifele pentru salubrizare vor scădea.

„Am rezolvat criza gunoaielor de la Cluj. De astăzi funcţionează noua rampă de depozitare provizorie şi în consecinţă clujenii nu vot trebui să mai ducă gunoaiele la Oradea şi vom avea aici propria rampă de gunoi. „, a spus Emil Boc în postarea sa video de pe facebook.

Rampa a fost amenajată de către RADP Cluj, iar directorul instituţiei, Ion Pantelimon a explicat toată procedura de depozitare a deşeurilor, astfel încât să existe o evidenţă clară a deşeurilor.

„Raspa este realizată conform normativelor protecţiei de mediu. Platforma este dotată cu cântar, maşinile care intră sunt cântărite sunt înregistrate pe calculator cu greutatea cu care a intrat şi la ieşire sunt cântărite din nou. Practic respectăm legislaţia care spune că treuie să avem evidenţa deşeurilor depuse pe platformă”, a spus Ion Pantelimon.

Am rezolvat criza gunoaielor în municipiul Cluj-NapocaAm rezolvat criza gunoaielor în municipiul Cluj-Napoca

Posted by Emil Boc (Pagina Oficiala) on 16 Octombrie 2015

 

 

Noua rampă de stocare temporară a deşeurilor a fost construită de RADP în zona Pata Rât, iar lucrările au durat 4 luni şi au costat 4.625.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARE