Video- Elev bătut de pedagog la Liceul pentru Deficienți de Auz. Pedagogul strigă după elev: „Te omor!”

liceul pentru deficienti de auz 3O elevă de la Liceul pentru Deficieți de Auz din Cluj-Napoca a fost bătută de către pedagog și amenințată cu moartea. O filmare cu cele întâmplate în cursul serii trecute a apărut în mediul online. 

Școală specială EUROPEANĂ !!!

Școala copilului meu ! Nu pot să cred. Nu îmi revin. Îmi reproșau ca e violent copilul meu. Doar acolo este violent. Am spus de n ori că imită un comportament. AL CUI ???? Mâine e ziua lui de naștere. Și trebuie sa il duc acolo.
AUTORITĂȚI CE FACEȚI ???
DOMNULE MINISTRU , ACUM CÂTEVA SĂPTĂMÂNI AM DISCUTAT LA MINISTER ACEASTĂ PROBLEMĂ !!! UITAȚI CE SE ÎNTÂMPLĂ ! E INUMAN !!! , spune Mirela Crișan, președeinte al Asociției „Voci Neauzite” care lupta pentru drepturile copiilor cu probleme.

liceul pentru deficienti de auz 2

Aceasta a postat în mediul online un filmuleț care i-a fost pus la dispoziție de către unul dintre elevii de la Liceul pentru Deficienți de Auz. Pe filmare se vede cum unul dintre cele două cadre didactice implicate în acest incident, unul dintre pedagogi trage de păr și lovește o elevă  în timp ce cealaltă încearcă să-i  îndepărteze pe elevii speriați care filmau și pe cei care încercau să își ajute colega.

Nu face absolut nimic pentru a-și opri pedagogul care bate o elevă, nu face nimic pentru a-i calma pe ceilalți și nimic pentru opri conflictul.

liceul pentru deficienti de auz 1

 

Din informațiile celor prezenți la fața locului, se pare că pedagogul aflat peste noapte la liceu, ar fi chemat la dormitoare elevii însă eleva bătută nu ar fi mers pentru că nu a înțeles ce i s-a spus fiind un elev cu deficiențe de auz. Motiv pentru care pedagogul s-a enervat și i-a aplicat un tratament inuman și nu doar că a lovit eleva dar a și amenințat-o că o omoară.

liceul pentru deficienti de auzliceul pentru deficienti de auz 5

Ce ar fi putut face eleva pentru a fi tratata în acest fel nu se știe deocamdată pentru că reprezentanții liceului nu au oferit până acum un punct de vedere. Vom reveni cu acesta atunci când ne va fi pus la dispoziție.