[Video] Baciu: Hoți din magazine reținuți de polițiști.

furt BaciuLa data de 12.12.2018, în jurul orei 05:30, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca, Biroul Județean de Poliție Transporturi Cluj au fost sesizați prin intermediul dispeceratului Poliției municipiului Cluj-Napoca, despre faptul că la un magazin amplasat în complexul stației CFR Cluj-Napoca, în fosta clădire a stației de scurt parcurs, s-a activat alarma de securitate.

În urma deplasării la fața locului s-a constat faptul că unul din geamurile exterioare ale magazinului era spart, din incintă fiind sustrase mai multe bunuri.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificat suspectul furtului în persoana unui bărbat, de 33 ani, din comuna Baciu, jud. Cluj, care a sustras bunuri și bani în valoare totală de aproximativ 4.200 lei.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal, bărbatul fiind reținut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată pentru dispunerea de măsuri preventive.

Un alt caz petrecut tot ieri, este al unei femei care a furat un cartuș de țigări.

La data de 12.12.2018, polițiști din cadrul Sectiei 1 Politie au reținut pentru o perioadă de 24 de ore, o femeie de 44 ani, din comuna Baciu, jud. Cluj, pentru săvârșirea infracțiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

În fapt, aceasta, la data de 12.12.2018, în jurul orei 10:15, a sustras din incinta unui magazin din Cluj-Napoca, 10 pachete cu ţigări şi a părăsit magazinul fără a achita contravaloarea produselor, cauzând un prejudiciu de 206 lei, recuperat.

În cursul zilei de azi, femeia va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru a se dispune luarea unei măsuri cu caracter preventiv.