[Video] A fost prins în flagrant când ridica un colet primit din Spania cu boxe în interiorul cărora erau droguri.

droguri La data  de 27.10.2015  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului MICHI VASILE, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi complicitate la trafic internaţional de droguri de risc.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că  în perioada iulie – octombrie 2015,  inculpatul MICHI VASILE a sprijinit activitatea de introducere repetată în România de cannabis iar ulterior a distribuit şi comercializat drogurile mai multor consumatori de pe raza municipiului Turda, contra sumei de 100 lei/gram.

La data de 27.10.2015  inculpatul a fost surprins în flagrant în timp ce ridica un colet primit din Spania care conţinea cantitatea aproximativ 500 de grame de cannabis, disimulată în interiorul unor boxe.

La data de 28.10.2015 Tribunalul Cluj a dispus arestarea inculaptului pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.