Turneu caritabil “heART – cu inima la teatru”

afis heART final#cuinimalateatru este îndemnul pe care Cuibul Artiștilor îl transmite iubitorilor de teatru din Cluj-Napoca, pe care îi invită marți, 4 aprilie, la spectacolul “O zi de vară”, la Casa de Cultură a Studenților, de la ora 19:00.

Pe 29 martie, Cuibul Artiștilor, companie de teatru independent formată din tineri actori, studenți și absolvenți ai UNATC,  a pleacat în primul turneu național, în 10 orașe din țară. Spectacolul „O zi de vară” este oferit iubitorilor de teatru din Craiova, Timișoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Brașov, Suceava, Iași, Galați, Ploiești, București care vor putea susține nou născuții de la maternitatea din Câmpina prin simpla lor prezență în Cuib. Intrarea este liberă, iar cauza poate fi susținută pe bază de donație individuală.

Prin donațiile strânse, Cuibul Artiștilor își propune să echipeze maternitatea din Câmpina cu aparatură de specialitate. Prin activitatea lor, actorii își doresc să ofere publicului tânăr o experiență unică și irepetabilă într-o atmsoferă prietenoasă și relaxantă.

Despre Cuibul Artiștilor

Prima companie de teatru independent care își propune să educe publicul tânăr (18 – 31) în a merge mai des la teatru. Înființat în anul 2015, Cuibul Artiștilor și-a început activitatea cu proiectul 300 de zile de teatru gratuit, cu spectacole oferite în sistem occidental, fiind astfel cel mai mare proiect cultural la nivel național, cu 32.265 spectatori.

Ne dorim să devenim un lovemark, acel brand de care te îndrăgostești, care îți atinge atât sufletul cât și mintea. Ne dorim să ducem cu noi tineri artiști, să-i ajutăm să crească și să răspândească arta și educația.

Pentru rezervări accesați: www.rezervari.cuibulartistilor.ro