Tișe acuză: “PSD-iștii vor desființarea CJC pentru ca firmele lor de casă să nu dea înapoi banii furați de la Aeroport și CMID”

 

Președintele Consiliului Județean Cluj susține că după ce firma de casă a PSD a depozitat în Hoia molozul care a declanșat alunecarea de teren de la Tetarom, tot reprezentanții acestuia strigă ca din gură de șarpe.

Conform lui Alin Tișe, recepția parțială a clădirilor deja edificate, propusă ca și așa-zisă soluție, nu rezolvă problema în niciun fel:

Sursa foto: www.faceook.com

Sursa foto: www.faceook.com

“Nu există posibilitatea legală de a da în folosință aceste clădiri câtă vreme expertizele și studiile confirmă faptul că terenul e încă în mișcare și că există riscul unor noi alunecări de teren. Doar niște inconștienți și iresponsabili și-ar putea asuma riscul de a pune în pericol viețile oamenilor ce ar urma să lucreze în acele imobile! În prezent se așteaptă soluționarea de către CNSC a contestației depuse în cadrul procedurii de licitație după care va începe execuția lucrărilor de stabilizare a versantului de la Tetarom, singura soluție capabilă să protejeze viețile oamenilor și clădirile edificate acolo. Dacă tot sunt atât de preocupați de eficienta utilizare a banilor publici, p.s.d.-iștii să aducă înapoi la bugetul județului banii furați de firmele lor de casă de la Aeroport și CMID! Și dacă tot veni vorba de management eficient: cam ce părere are domnul Cuibus de faptul că a început încă din 2009, de aproape un deceniu, construcția unui simplu sediu pentru ISJ și acesta nu e gata nici până acum? Cine răspunde pentru timpul și banii pierduți acolo? Sau e vorba doar despre un altfel de lup moralist ?!?”, a spus Alin Tișe. președinte al CJC.