Tengo și JSF încheie cu victorie turul campionatului de futnet

futnet 3Amânate în urmă cu o săptămână din cauza participării echipei Tengo Salonta în Interligă, ultimele două jocuri ale turului campionatului de futnet s-au disputat sâmbătă, 1 iulie, la sala Sándor Péter din Salonta.

În deschidere, echipa de seniori Tengo Salonta, lipsit de aportul liderului Georgel Bobiș, a dispus de Futnet Timișoara cu 5-0, după o dispută mai strânsă decât arată scorul final.

După un succes facil al gazdelor la dublu (11-4 în ambele seturi), a urmat un duel animat la simplu între Nagy Darius și Gabi Voicu, încheiat cu victoria jucătorului de la Tengo (15-13, 7-11, 11-6). Au urmat succesele repurtate la triplu și dublu doi de către Tengo (ambele cu 2-0), pentru ca ultima partidă de triplu să ofere un nou duel echilibrat, adjudecat în cele din urmă de amfitrioni cu 11-6 și 11-9 în fața unei echipe bănățene extrem de ambițioase. În urma acestui succes, echipa pregătită de Vasile Sorean sr. a revenit în fruntea clasamentului general, la finalul turului.futnet 2

Pentru Tengo Salonta au evoluat Alex Sorean, Nagy Darius, Bagosi István, Vasile Sorean jr., Ilyés Gergö și Denis Purja, în timp ce gruparea timișoreană a mizat pe Gabriel Voicu, Csösz Krisztian (jucător salontan care evoluează pentru echipa de pe Bega), Alex Macedonean și Daniel Pavlov.

Disputa juniorilor de la Tengo cu JSF Cluj a început sub semnul echilibrului, echipa oaspete reușid să câștige primul meci de dublu cu 2-1 (12-10, 5-11, 11-5), trecându-și în cont apoi victorii facile (2-0) la simplu, triplu, dublu și triplu, impunându-se la general cu 5-0.

futnetTengo Juniori a mizat pe Gál Szabolcs, Lăzău Norbert, Halász Dániel (înainte cu o zi de etapă a împlinit 14 ani), Mark Bence, Bondar Berci și Suciu David, în timp ce pentru JSF au evoluat Antal Gabriel, Florin Bozga, Paul Negru (a obținut punctul care a pus capăt ultimului joc de triplu), Alin Bălan și Otvos Bogdan.

Campionatul de futnet va lua o pauză de o lună, prima etapă din retur fiind programată pe 5 august.

Așa cum arată și imaginile, disputele de la Salonta au oferit dueluri spectaculoase la fileu

Vă invităm pe pagina oficilă de facebook a Asociatiei de FUTNET

www.facebook.com/futnet.ro/

Foto: Peti BOROS

futnet 1 futnet 4