TÂRG DE CARIERE PENTRU VORBITORII DE LIMBĂ GERMANĂ, EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE ȘI TÂRG DE ANTICHITĂȚI, LA IULIUS MALL CLUJ

Iulius Mall ClujÎn această perioadă, Iulius Mall își întâmpină clienții cu evenimente speciale. Vorbitorii de limbă germană sunt așteptați la un târg de cariere dedicat lor, cei pasionați de obiectele cu patina timpului primesc invitație la Târgul de Antichități, iar cei care iubesc arta fotografică pot admira o expoziție cu lucrări inedite.

Joi și vineri, pe 20 și 21 octombrie 2016, parterul Iulius Mall Cluj va găzdui Târgul de joburi pentru vorbitorii de limbă germană. În intervalulorar 10.00 – 17.00, cei aflați în căutarea unor oportunități în carieră și care au abilități de comunicare în limba germană pot consulta oferta de locuri de muncă propusă de companii recunoscute la nivel internațional, din domeniile IT, servicii, tehnic și altele. În plus, cei care vor să se dezvolte pe plan profesional pot opta pentru programe de internship.

Vineri și sâmbătă, la Iulius Mall Cluj se desfășoară Târgul de Antichități, organizat de Galeria Ernest. Parterul mall-ului va fi locul de întâlnire al colecționarilor, pregătiți să împărtășească pasiunea lor celor care apreciază unicitatea și eleganța antichităților. Mic mobilier, tablouri, statuete, numismatică, filatelie, argintărie, decorațiuni, bijuterii, ceasuri de colecție, porțelanuri și alte articole învăluite în mister sunt propunerile târgului pentru clujeni și nu numai.

Până pe 2 noiembrie, la etajul Iulius Mall Cluj vor fi expuse cele mai reușite lucrări realizate în cadrul competițiilor pentru amatori și profesioniști, organizate sub tutela Photo Marathon. Cei care iubesc arta fotografică au prilejul de a admira 20 de lucrări aparte, desemnate câștigătoare în concursul la care au participat peste 100 de pasionați. La baza lor stau patru teme: străzi din Cluj, interacţiune, contradicţie şi fragil.