Tabără Etnografică de Vară la Muzeul Etnografic al Trainsilvaniei

p8020065În perioada 1 iulie-29 august, Muzeul Etnografic al Transilvaniei organizează cea de-a XIV-a ediţie a Taberei Etnografice de Vară. Copiii cu vârsta între 6 şi 16 ani sunt aşteptaţi să participe la activităţile ce se vor desfăşura la Secţia în aer liber a Muzeului.

Mai exact, în spațiile special amenajate, se vor desfășura atelierele ce presupun pictura de icoane pe sticlă, modelaj în lut, sau confecționarea de accesorii din mărgele. Astfel, în fiecare zi copiii vor putea participa în intervalul orar 10,00-14,00 la activităţi relaxante e vor stârni interesul şi creativitatea micuţilor.

“Activitățile se desfășoară prin rotație zilnică (câte 1 activitate pe zi). Astfel, copiii lucrează într-un ritm lejer și realizează lucrările dorite de ei în timp scurt, iar atelierele au, pe rând, locuri disponibile pentru toți copiii doritori. Perioada din vacanță petrecută în Tabără stă sub semnul bunei dispoziții, al creativității, al lucrului în aer liber și al pasiunii pentru frumos. Vă așteptăm, dragi copii, la Tabăra Etnografică de Vară!”, au spus reprezentanţii muzeului.

Mai multe informaţii despre tabără, program şi regulament pot fi găsite  pe http://www.muzeul-etnografic.ro/