Street Food Festival în imagini. Prima ediție a evenimentului, un succes.

street food 16Între 7 – 10 Iulie pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca are loc primul festival de street-food din România: Street Food Festival. Clujenii au venit în număr foarte mare să deguste din bunătățurile celor 50 de vendori prezenți în festival. Cei care nu au apucat să ajungă la festival, mai au la dispoziție și ziua de duminică. 

Desfășurat în premieră la Cluj-Napoca, Street Food Festival propune o nouă abordare domeniului culinar și oferă tuturor pofticioșilor un weekend prelungit de activități, preparate și surprize culinare. Toți curioșii sunt invitați să pătrundă în perimetrul festivalului, intrarea fiind gratuită, și să se bucure de un eveniment spectaculos și…delicios.

Meniul Street Food Festival va include rețetele ingenioase pregătite de unii din cei mai renumiți bucătari de street-food din România și din afară. Așadar, pe Aleea Stadionului veți găsi de la rețete din bucătăria asiatică, mexicană, canadiană, românească și nemțească, la produse bio de luat acasă, uleiuri, gemuri, bucătărie mediteraneană și italiană. Chef Andrei Isac va găti celebra specialitate italiană arrosticini, veţi putea servi pizza preparată într-un cuptor special instalat în food truck-ul Camionetta.

Cei 50 de vendori vor fi acompaniați în bucătărie cu muzică bună și concerte spectaculoase pregătite în cadrul Festival Stage. De asemenea, amatorii de filme culinare sunt invitați în fiecare seară la Culinary Outdoor Cinema, iar cei mici sunt așteptați să se bucure de experiența street-food la Kids Zone.

 

street food 1 street food 2

 

 

 

 

 

 

street food 3 street food 4

 

 

 

 

 

 

street food 9 street food 8

 

 

 

 

 

 

street food 7 street food 6

 

 

 

 

 

 

street food 5 street food 10

 

 

 

 

 

 

street food 11 street food 12

 

 

 

 

 

 

street food 13 street food 14

 

 

 

 

 

 

street food street food 18

 

 

 

 

 

 

street food 17 street food 16

 

 

 

 

 

 

street food 15