Străzi afectate de lucrări la rețeaua de apă.

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

În vederea efectuării unor lucrări de remediere avarii şi reabilitare a reţelei de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalităţi alternative de alimentare, Compania de Apă Someş S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile/se va asigura furnizarea apei cu presiune scăzută după cum urmează:

MARȚI, 11 AUGUST 2020
Localitatea: Cluj-Napoca
Strada/lista străzilor afectate:
1. Str. Emil Racoviță; str. Galileo Galilei; str. Nicolaus Copernicus – se va asigura furnizarea apei cu presiune scăzută;
Ora estimată pentru reluarea serviciului: ora 13:00;

Strada/lista străzilor afectate:
1. Str. Ciprian Poumbescu;
Ora estimată pentru reluarea serviciului: ora 16:00;

Strada/lista străzilor afectate:
1. Str. General Dragalina; str. Mamaia;
Ora estimată pentru reluarea serviciului: ora 17:00;

Strada/lista străzilor afectate:
1. Str. Meteor între str. Republicii și str. Jupiter;
Ora estimată pentru reluarea serviciului: ora 19:00;

În vederea remedierii evenimentelor accidentale (avarii) la rețeaua de alimentare cu apă, care nu pot fi prevăzute, Compania de Apă SOMEŞ face totuși eforturi de a anunța întreruperea furnizării serviciului, ori de cate ori este posibil, la posturile locale radio-Tv (în timpul zilelor lucrătoare), pe pagina web a societății www.casomes.ro și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/CompaniaApaSomes/ . În cazul avariilor de urgență și/sau amploare deosebite, când avaria este semnalată după întreruperea furnizării apei, sau când se impune o intervenție neîntârziată pentru a evita efecte colaterale nedorite asupra sistemului sau bunurilor, este posibil ca anunțul să nu mai fie posibil. Lucrările programate se anunță cu cel puțin 24 de ore înainte și prin presă. Mulţumim pentru înţelegere.