”Side by Side”- campanie dedicată celor din linia I.

side by side allurePerioada stării de urgență cauzată de COVID-19 a fost grea pentru fiecare dintre noi. Ne-a învățat că putem pierde, cel puțin temporar, multe dintre activitățile care ne aduceau o stare de bine. În tot acest timp, cei care se luptau cu virusul care ne-a răpit atâtea bucurii sau chiar persoane dragi, și-au dedicat tot timpul bunăstării noastre. 

Este timpul să le fim recunoscători, fiecare în felul nostru! Acum, în perioada stării de alertă, în semn de recunoștință un salon de înfrumusețare din Cluj-Napoca le oferă celor din linia I, un moment de relaxare.

”Side by Side” este campania Allure Clinique de Beaute prin care își arată recunostința față de cei care s-au luptat în tot acest timp pentru ca nouă, să ne fie bine.

Dorim să ne arătăm recunoștința față de cei din linia întâi care au luptat în ultima perioadă ca noi să putem astăzi să ne întoarcem la muncă. Știm că întreg personalul medical împreună cu poliția, armata, jandarmeria, pompierii și cei de pe ambulanțe au lucrat după un program infernal, neavând timp să se îngrijească sau să își facă din timp programări la un salon de înfrumusețare, așadar, ne-am gândit să venim în sprijinul lor arătându-le recunoștința noastră și oferindu-le pe toată perioada stării de alertă un tuns gratuit în cadrul Allure Clinique. Deoarece știm că timpul lor este prețios, programaările lor se vor realiza cu prioritate, fiind necesară doar prezentarea unei legitimații la intrarea în unitate!

Pentru programări vă rugăm să ne contactați telefonic: 0754 458985 

                                                                        Echipa Allure!

Astfel, cei care doresc să beneficieze de acest serviciu oferit gratuit, trebuie doar să stabilească telefonic o programare și bineînțeles să respecte toate măsurile dispuse în perioada stării de alertă și să nu-și uite legitimația de serviciu când se prezintă la salonul de înfrumusețare.