RE:START ROMÂNIA- serviciul ASISTEL de consiliere juridică și psihologică este de acum disponibil și în Cluj-Napoca

AsistelRE:START ROMÂNIA vă anunță cu mândrie că, datorită contibuțiilor, sprijinului și implicării voastre, serviciul ASISTEL de consiliere juridică și psihologică este de acum disponibil și în Cluj-Napoca.

Așa cum probabil știți deja, ASISTEL este un serviciu gratuit, dedicat persoanelor cu venituri mici, care trec printr-o perioadă mai dificilă din viața lor. Acest proiect a devenit posibil datorită implicării celor care cred în misiunea noastră de a contribui la dezvoltarea și progresul societății românești – este vorba în acest caz de specialiști, psihoterapeuți și o serie de case de avocatură dispuse să ofere servicii pro bono celor aflați la nevoie.

ASISTEL este primul proiect marca RE:START ROMÂNIA și suntem bucuroși că am reușit să îi dăm aripi într-un timp atât de scurt. Vă mulțumim că ne-ați fost alături! Nu am fi reușit fără sprijinul și donațiile dumneavoastră și suntem încrezători că, împreună, vom realiza și alte proiecte care vor aduce o schimbare în bine în viața celor mai puțin norocoși.

Folosim acest prilej pentru a lansa și un apel către alți oameni de bine, care sunt convinși de intențiile noastre, să ne sprijine prin donații.

Mai multe detalii despre ASISTEL și alte proiecte propuse de RE:START ROMÂNIA pot fi găsite pe www.restart.org.ro.