PSD Cluj: Emil Boc și consilierii liberali ascund sub preș incompetența managerială de la Sala Polivalentă!

sala polivalenta 1

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Emil Boc și consilierii liberali ascund sub preș incompetența  managerială de la Sala Polivalentă,  după ce au trecut zece zile de la nefericitul eveniment, când un copil a fost accidentat din cauza unei  neglijențe administrative. Nici directorul instituției, nici membrii  Consiliului de Administrație nu-și asumă vreo vină iar primarul Emil  Boc, prin viceprimarul Gheorghe Șurubaru, alege să adoarmă subiectul  printr-un raport preliminar lipsit de consistență.

Concluziile și recomandările raportului preliminar ocolesc două aspect  evidente, și desigur neglijate în comunicare de către oficialii Sălii  Polivalente și de către primăria Cluj-Napoca:

„Exact cum așa am precizat în conferința de presă, organizată săptămâna  trecută, tribuna retractabilă NU funcţiona la momentul recepţiei, așa  cum ne-a asigurat viceprimarul Gheorghe Şurubaru. Fostul director al
Sălii Polivalente, dl. Constantin Răduţă, a precizat pentru o publicație  de știri locală, că „Tribuna a funcţionat o singură dată, după aceea a  sărit de pe şine şi nu a mai mers decât împinsă. Asta se întâmpla  înainte de momentul recepţiei„. Prin urmare, cine a semnat recepția  lucrării domnule Emil Boc și cine răspunde pentru semnătură? De asemenea, în cazul acestui accident, de ce membrii conducerii Sălii  Polivalente și membrii Consiliului de Administrație nu răspund în fața  consilierilor locali ai municipiului Cluj-Napoca, aceștia având rolul de  a monitoriza și controla activitatea de administrare a Sălii
Polivalente?” întreabă deputatul Aurelia Cristea, președintele PSD  Cluj-Napoca.

În acest context, aceste întrebări, cât și alte explicații trebuie și  pot fi oferite de către conducerea Sălii Polivalente și a celor care au  semnat recepția lucrării, consilierilor locali, la o nouă întâlnire  propusă de aceștia, joi, 24 martie, începând cu ora 16.00, în Primăria  Cluj-Napoca.

Deputat Aurelia Cristea
Președinte PSD Cluj-Napoca