PSD Cluj: Alin Tişe a anunţat modernizarea unui drum judeţean de trei ori în doi ani! În realitate, drumul este complet distrus!

Nasra drum judeteanPreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, dl. Alin Tişe, a reuşit o performanţă greu de egalat: s-a laudat în doi ani, de trei ori, că începe lucrările de modernizare la DJ 107 P. În realitate, drumul este complet distrus!

  • 1 septembrie 2016: “Drumul judeţean de interes turistic DJ 107P Gilău (DN1) – Someşu Rece – Mărişel – Fântânele (DN1R) a intrat în reparaţii În cadrul programului de lucrări care vizează întreţinerea infrastructurii rutiere a judeţului, pe drumul judeţean DJ 107P Gilău (DN1) – Someşu Rece – Mărişel – Fântânele (DN1R) au demarat şi se desfăşoară în ritm susţinut lucrări de întreţinere şi reparaţii care vizează un tronson cu o lungime totală de peste 44 de kilometric”. ( http://www.cjcluj.ro/drumul-judetean-de-interes-turistic-dj-107p-a-intrat-in-reparatii-1/ )
  • 4 septembrie 2017: „Mă bucur să pot anunta clujenii că în perioada imediat următoare vom demara lucrările de modernizare a acestui drum judetean de o importantă cu adevărat strategică pentru judetul Cluj si pe care sunt situate multe dintre cele mai importante obiective turistice si recreative din judet precum complexul de lacuri Tarnita-Somesul Cald-Gilău, comuna Mărisel, respectiv lacul de acumulare Belis-Fântânele. Sute de mii de persoane, clujeni si turisti, deopotrivă, vor avea astfel la dispozitie o variantă mult mai rapidă si facilă de a ajunge din drumul european E60/DN1 spre inima Muntilor Apuseni”, a anunţat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise. (http://www.cjcluj.ro/dj-107p-gilau-a8093-s-rece-a8093-marisel-modernizat-de-cj-cluj/ )
  • 22 mai 2018: Au demarat lucrarile de reabilitare si modernizare a drumului judetean Gilau – Somesu Rece – Marisel – DN 1R Consiliul Judetean Cluj a demarat lucrarile de reabilitare si modernizare a drumului judetean DJ 107P (DN 1) Gilau – Somesul Rece – Marisel – DN 1R, un proiect amplu ce vizeaza tronsonul cu o lungime de 44,26 de kilometri cuprins intre pozitiile kilometrice 0+000 si 44+260. „Reabilitarea si modernizarea in profunzime, de la fundatie si pana la cele doua straturi de asfalt, a acestui drum judetean din zona de munte ce a avut de suferit de-a lungul timpului din cauza calamitatilor si a conditiilor de relief are o importanta strategica intrucat acesta traverseaza o mare parte a Muntilor Apuseni, o zona extrem de atractiva nu numai din punct de vedere turistic, ci si din punct de vedere istoric, economic si social”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise. ( http://www.cjcluj.ro/lucrari-de-modernizare-pe-dj-107p/ )

1

2

3

“Consiliul Judeţean Cluj este o instituţie fantomă, condusă de un politician care stă cu mâna întinsă la Bucureşti, la Guvern, şi ocazional, între două vacanţe mai trimite comunicate de presă cu realizări inexistente. Faptul că în doi ani s-a lăudat de trei ori cu începerea modernizării unui drum judeţean arată de fapt dezinteresul total al Executivului Consiliului Judeţean Cluj faţă de problemele judeţului” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.