PRU se leapada de Seplecan: “O fi baiat cumsecade, dar atat. Sa il ia altii”

mihai seplecan

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Dupa mai multe informatii aparute in presa, Organizatia Judeteana Cluj a Partidului Romania Unita a dorit sa faca unele precizari legate de apropierea lui Mihai Seplecan de partid.

Organizatia Judeteana Cluj a Partidului Romania Unita si Organizatia Locala Cluj-Napoca a Partidului Romania Unita fac urmatoarele precizari , in legatura cu unele mentiuni din presa , referitoare la candidatul nostru pentru functia de primar al Municipiului Cluj-Napoca:

Precizam ca Dl.Mihai SEPLECAN NU ESTE MEMBRU al Partidului Romania Unita si implicit , NICI CANDIDATUL Partidului Romania Unita , pentru functia de primar al Municipiului Cluj-Napoca.
Candidatul Partidului Romania Unita pentru functia de primar al Municipiului Cluj-Napoca va fi anuntat , dupa incheierea competitiilor interne pentru desemnarea reprezentantului nostru.
In acest moment , SINGURA CANDIDATURA SIGURA este aceea a Dlui Dr.Dan Mihail NICOLAU , pentru functia de primar al Comunei Floresti.

PRESEDINTE Partidul Romania Unita CLUJ ,
Dr.Dan Mihail NICOLAU, se arata in comunicatul transmis.

Cu toate ca Mihai Seplecan ar fi incercat sa isi gaseasca un loc la PRU si asta nu este singurul partid, se pare ca cei de la PRU nu si-l doresc in echipa si mai ales ca si candidat la Primaria Cluj-Napoca.

Pana la acest moment, candidatii la functia de primar al Municipiului Cluj-Napoca sunt: Bruno Roschnafsky (PPU), Adrian Gurzău (PMP), Emil Boc (PNL), Anna Horvath (UDMR), Aurelia Cristea (PSD) şi Liviu Alexa (independent).