Primaria Cluj-Napoca a anunțat restricții de circulație. Află detalii.

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Primăria Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație cu ocazia meciului de fotbal FC CFR 1907 Cluj – C.S.M. Politehnica Iaşi, astăzi, 19 octombrie 2018, între orele 19.00 – 23.00, în zona stadionului CFR ”Dr. Constantin Rădulescu”, astfel: pe str. Gruia de la intersecţia „7 Străzi” până la intersecţia cu str. 11 Octombrie, str. 11 Octombrie, str. Romulus Vuia de la intersecţia „7 Străzi” până la intersecţia cu str. Buhuşi (când situaţia o impune).

De asemenea, Primăria Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație în zona străzii Mihail Kogălniceanu, astfel:
– începând de astăzi, 19 octombrie 2018, de la ora 22.00 până în data de  20 octombrie ora 22.00, închiderea circulaţiei rutiere pe str. M. Kogălniceanu de la intersecţia cu str. Baba Novac până la intersecţia cu str. Kovacs Dezso, strada Gaal Gabor, strada Baba Novac de la intersecţie cu strada M. Kogălniceanu până la intersecţie cu str. Avram Iancu.
– începând din data de 20 octombrie ora 22.00 până în data de 21 octombrie ora 22.00, închiderea circulaţiei rutiere pe str. Emmanuel de Martonne, str. Kovacs Dezso, strada Hermann Oberth de la intersecţie cu Bulevardul Eroilor până la intersecţie cu strada. I.C. Brătianu.

Închiderile de circulație sunt necesare în vederea efectuării unor măsurători 3D în zonele menționate.