Cluj24h.ro

sâmbătă, iunie 12, 2021
AcasăSănătate/Stil de viațăPrefectul Clujului, confirmat cu Covid-19.

Prefectul Clujului, confirmat cu Covid-19.

Sursă foto: https://www.facebook.com/mircea.abrudean.7
Sursă foto: https://www.facebook.com/mircea.abrudean.7

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean a fost confirmat ca fiind infectat cu Covid-19. La rândul lor, soția și copilul acestuia au avut rezultate pozitive la teste. 

Conform celor povestite de Mircea Abrudean primele semne ale Civid-19 le-a avut copilul său, în vârstă de 9 luni care a făcut febră iar părinții s-au prezentat cu el vineri la UPU Pediatrie.

În prima fază, părinții au pus febra copilului pe seama ieșirii dinților însă după după testarea Covid-19, rezultatul a fost pozitiv. În cazul prefectului și al soției, rezultatele au fost tot pozitive însă conform spuselor acestuia, cei doi sunt asimptomatici.

În cursul serii de 3 iulie, am fost cu băiețelul nostru de 9 luni la UPU Pediatrie, pentru că avea febră, care am crezut inițial că are legătură cu ieșitul dințișorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo amigdalită. Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare Covid19. Rezultatul a venit în după-amiaza de 4 iulie pozitiv, motiv pentru care ne-am testat și eu și soția mea, ambele rezultate fiind pozitive, cu toate că suntem asimptomatici.

În cursul acestei dimineți ne vom interna cu toții la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Ancheta epidemiologică este în curs de realizare de către DSP Cluj.

Consider că este extrem de importantă transparența, așa cum am procedat și până acum în comunicarea publică.

Vreau să îi îndemn încă o dată pe toți clujenii să fie responsabili, să se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoială existența acestui virus, să se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmații.

Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum și sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă! Vă doresc tuturor multă sănătate și succes în tot ceea ce faceți. Vă voi ține la curent cu evoluția situației.

Mircea Abrudean a mai spus că vor fi internați toți trei la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj și că reprezentanții DSP Cluj realizează o anchetă epidemiologică.

El a adăugat că, în cursul acestei dimineți, toți trei membrii familiei vor fi internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj, afirmând că are toată încrederea în sistemul medical.

Prefectul Clujui a mai astras încă o dată atenția asupra existenței acestei virus făcând referire la cei care nu cred în existența lui și a urat sănătate cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARE