POLIȚIȘTII VERIFICĂ AUTOVEHICULELE ÎNMATRICULATE ÎN ALTE STATE

2. ACTIUNE IN TRAFICLa data de 27 iulie a.c., sub coordonarea Serviciului Rutier, polițiști din cadrul polițiilor municipale Turda și Câmpia Turzii au desfășurat acțiuni punctuale pentru impunerea legislației rutiere și responsabilizarea participanților la trafic.

Polițiștii au acționat, cu precădere, pentru verificarea modului în care conducătorii autovehiculelor înmatriculate în alte state respectă legislația rutieră incidentă pe teritoriul României.

Activitățile s-au derulat pe raza municipiilor Turda și Câmpia Turzii. Au fost verificate 64 de autovehicule înmatriculate în alte state și au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.600 de lei.

Sancțiunile au fost aplicate pentru lipsa documentelor obligatorii, a RCA-ului, ITP- ului, precum și pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 2 certificate de înmatriculare, două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare și un permis de conducere pentru neacordarea de prioritate pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii.

Acțiunile de acest gen vor continua, cu precădere, în perioada concediilor și a mini- vacanțelor!

5. ACTIUNE IN TRAFIC 4. ACTIUNE IN TRAFIC

3. ACTIUNE IN TRAFIC 1. ACTIUNE IN TRAFIC