Peste 60 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au participat la o acțiune în Piața Mărăști. Ce nereguli au descoperit?

jandarmeriaPeste 60 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale, menținerea ordinii și liniștii publice, precum și pentru descurajarea faptelor de comerț ilicit, în Piața Mărăști, din Cluj-Napoca.

La data de 12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 2 Poliție, au organizat o acțiune, în sistem integrat, în zona Pieței Mărăști, din Cluj-Napoca.

Acțiunea a vizat prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice. De asemenea, polițiștii au acționat pentru descurajarea unor practici ilicite de comerț cu diferite bunuri de consum.

În acțiune au fost angrenați peste 60 de polițiști, jandarmi și polițiști locali. Astfel, au participat polițiști de ordine publică, investigații criminale, rutieri, de investigarea a criminalității economice, criminaliști și polițiști de acțiuni speciale.

politiaDe asemenea, au fost angrenați și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, precum și polițiști locali.

În cadrul acțiunii, au fost constatate 21 de fapte contravenționale, fiind aplicate sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea și liniștea publică, comercializarea bunurilor și circulația pe drumurile publice.

Totodată, polițiștii au pus în executare 3 mandate de aducere, acestea fiind emise față de persoane cercetate pentru fapte de distrugere, lovire sau alte violențe, fals privind identitatea, conducerea unui vehicul fără permis și mărturie mincinoasă.

Polițiștii vor continua acțiunile pentru menținerea unui climat de siguranță publică.