Pe site-ul Primăriei Floreşti, USL trăieşte

cl floresti 1Cine spune că USL nu mai există? Constatăm cu o mare surprindere că acest lucru se vede tocmai pe site-ul unei primării PNL. Un site, de care nu se ocupă nimeni şi pentru care s-au scos bani din buzunarul cetăţenilor.

Pe site-ul Primăriei Floreşti, şi specificăm faptul că nu pe cel vechi, pentru că s-au făcut investiţii pentru crearea unui site nou, consilierii locali din partea PNL şi cei din partea PSD sunt trecuţi în continuare ca fiind din partea USL.

Este interesant când ne gândim nu doar la faptul că PNL a rupt alianţa cu PSD, dar în prezent a luat sub aripa lui PDL.

Şi dacă e să ne întoarcem la nivel local, atunci vă amintim că Primăria comunei Floreşti a alocat o sumă de bani pentru a construi un site nou, mai frumos, pentru o cât mai bună informare a cetăţenilor.

cl florestSe pare că acest site este folosit doar pentru postarea filmărilor din cadrul şedinţelor de consiliu local şi câteva anunţuri pe care primăria le face că în rest site-ul este cam gol. Consilierii care au criticat decizia edilului de a investi în acest site, au avut dreptate. În cadrul Primăriei Floreşti, nu există persoană care să se ocupe de actualizarea zilnică a paginii.

Mai mult, la secţiunea program relaţii cu publicul, există un administrator al site-ului (webmaster@floresticluj.ro), prin urmare au fost solicitate informaţii cu privire la costurile pentru întreţinerea site-ului, precum şi despre persoana care ar trebui să se ocupe de el.

Primarul comunei a fost contactat atât telefonic cât şi în scris, dar nu a oferit niciun răspuns, exact aşa cum au făcut şi reprezentanţii departamentului de achiziţii publice.