Open call for Cluj Greeters volunteers.

Cluj GreetersPrietenii spun despre tine că ești o persoană carismatică, zâmbăreață, mereu pusă pe glume? Îți plac oamenii și îți este ușor să relaționezi cu ei? Atunci locul tău este lângă noi!

Cluj  Greeters este un mod alternativ de a descoperi  orașul,  o inițiativăplină de entuziasm prin care vrem să prezentăm turiștilor orașul nostru,așa cum îl cunoaștem noi. Cluj-Napoca este un oraș plin de viață, cu ocultură urbană atractivă. Pentru fiecare vizitator există o paletă largă deevenimente  artistice,  muzee  și  galerii  de  artă,  monumente  și  edificii religioase,  parcuri  și  cluburi  de  noapte,  însumând  toate  ingredientelenecesare pentru o destinație turistică dinamică care merită promovată.

Cluj  Greeters este un mod alternativ de a descoperi  orașul,  o inițiativăplină de entuziasm prin care vrem să prezentăm turiștilor orașul nostru, așa cum îl cunoaștem noi. Cluj-Napoca este un oraș plin de viață, cu ocultură urbană atractivă. Pentru fiecare vizitator există o paletă largă deevenimente  artistice,  muzee  și  galerii  de  artă,  monumente  și  edificii religioase,  parcuri  și  cluburi  de  noapte, însumând  toate  ingredientele necesare pentru o destinație turistică dinamică care merită promovată.

Greeterii  sunt voluntari care își iubesc orașul și sunt dispuși să le aratecelor care vin în vizită cele mai secrete atracții. Pentru a deveni un Greeter trebuie  să  completezi  un  formular,  iar  în  funcție  de  disponibilitate  șiinteresele tale te match-uim cu un grup de turiști pentru un tur de 2-3 oreprin Cluj.  Mai poți  contribui  dând sfoară-n afară, la toți  prietenii  tăi  din străinătate!

Devino un greeter, arată-le turiștilor adevărata față a Clujului!www.clujgreeters.ro

www.facebook.com/clujgreeters