Cluj24h.ro

marți, august 3, 2021
AcasăFloreștiNasra:Haosul din Floreşti poartă un nume: Horia Sulea!

Nasra:Haosul din Floreşti poartă un nume: Horia Sulea!

nasra si suleaAu trecut doi ani de la alegerile locale iar Floreştiul este în continuare în zodia haosului, dezinteresul şi nepăsarea fiind caracteristicile principale ale administraţiei Şulea, este de părere deputatul PSD, Horia Nasra.

Acesta susține că la nivel de infrastructură, creşterea traficului din Floreşti, în doi-trei ani va bloca complet localitatea. Starea precară a drumurilor din localitate, precum şi eterna promisiune nerealizată a Centurii de sud a Floreștiului arată nepăsarea lui Horia Şulea.

„La nivel de infrastructură, în doi ani de mandat, după ce a stat cu mâna întinsă la Bucureşti, Guvernul României a finanţat modernizarea străzii Eroilor cu aproximativ 2,5 milioane euro. Singur, Şulea era incapabil să o bugeteze”, spune Nasra.

Referitor la acest aspect vă putem spune că Primăria Florești a încercat să acceseze fonduri europene pentru acest proiect însă  fără succes. Detalii vă puteți afla AICI

„Haosul urbanistic din Floreşti este o altă marcă înregistrată a mandatului Şulea, anumiţi dezvoltatori imobiliari construind după bunul lor plac sub privirea autorităţilor locale, fără să îndeplinească cerințele minime în privința unei construcții. Oare cum a eliberat Primăria Florești astfel de autorizaţii? În Floreşti se va ajunge ca un proprietar să-şi viziteze vecinul de vizavi sărind din balcon în balcon dar domnului Şulea nu-I pasă! Creşterea numărului de locuitori din Floreşti trebuia corelată cu construcţia unor noi creşe, grădiniţe şi şcoli, însă şi acestea nu au prezentat interes pentru Horia Şulea, un primar în opinia multor Floreşteni de nota 4”, a mai spus deputatul PSD.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARE