Modelul „Iohannis” ajunge şi la Cluj? Cum ar fi un primar neamţ la Cluj-Napoca?

maier si nicolau

Sursa foto: www.facebook.com

PRU a scos în faţă candidatul pentru Primăria Cluj-Napoca. Modelul „Iohannis” ar putea ajunge la Cluj dacă neamţul Ordwin Maier ar fi ales primar. 

Maier este invitat în această seară la emisiunea lui Bogdan Eduard de la Orizont TV şi vorbeşte despre el, despre viziunile sale.

Pe scurt, Ordwin Maier este născut la Sibiu, iar la 18 ani pleacă în Germania şi revine după 30 de ani şi construieşte renumita companie EBS.

Domnul Ordwin Maier va fi candidatul PRU la Primăria Cluj-Napoca fiindcă îndeplineşte criteriile morale, educaţionale şi manageriale necesare pentru primăria Clujului. Candidează ca şi cetăţean european, am ales performanţa managerială şi morală. Este persoana deasupra oricărei suspiciuni de comportament nepotrivit, foarte activ în viaţa socio-culturală prin sponsorizările făcute de compania pe care o conduce.

Am considerat că este timpul ca la Primăria Clujului să fie un profesionist cinstit, Ordwin Maier este profilul perfect de primar al unui oraş ca şi Clujul, a declarat pentru Cluj24h.ro, dr. Dan Mihail Nicolau, preşedintele PRU Cluj.
Ordwin Maier vine din lumea IT-ului şi a dus firma în primele din Europa şi a ales ca pentru copiii săi se implice în managmentul Clujului.