Mircea Duşa a fost prezent astăzi la autoevaluarea Diviziei 4 Infanterie “Gemina”. Ce noutăţi a adus?

mircea dusa 1Ministrul Apărării, Mircea Duşa a participat astăzi, la evenimentul de preyentare a autoevaluării Diviziei 4 Infanterie “Gemina”. În cadrul autoevaluarii, ministrul a ascultat dar a venit şi cu veşti bune, dar şi cu cerinţe suplimentare. 

“Am apreciat în mod deosebit felul în care v-ai încheiat misiunile, cele externe, fie că este vorba de Afganistan, fie că e vorba de Kosovo, şi mai ales am apreciat misiunea de anul trecut. Trebuie să măriţi numărul de exerciţii, numărul de obiective care privesc înstruirea şi pregătirea dar să şi operaţionalizaţi pe partea tehnică şi să şi achiziţionaţi materialele de care armata are nevoie pentru a asigura o desfăşurare bună a misiunilor. Nici în anul 2015. bugetarea nu este una de neglijat, nu este sub nivelul anului 2014, este puţin mai mare şi facem în continuare eforturi mari în contnuare”,a spus ministerul.

Totodată, ministrul Apărării, Mircea Duşa a mai vorbit despre aprobarea celor două comandamente solicitate. “Urmează ca din această săptămână să trecem serios la îndeplinirea acestor obiective şi la luarea măsurilor necesare. Sunt comandamente ce dorim să le finalizăm foarte repede, în 2-3 luni”, a mai spus mircea Duşa.

mircea dusa 2 militari

divizia 4 infanterie gemina mircea dusa