vineri, aprilie 19, 2024

Ministrul Aurelia Cristea îi cere lui Emil Boc să îşi vadă de fişa postului

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

Aurelia CristeaMinistrul delegat pentru Dialog Social, deputatul PSD Aurelia Cristea alături de consilierul local Gabriel Oniga au susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia au ţinut să îi amintească primarului PDL Emil Boc că printre atribuţiile sale nu se numără şi comentariile pe seama instituţiilor statului. Cei doi social democraţi au adus în discuţie câteva probleme nerezolvate în Municipiul Cluj Napoca.

Aurelia Cristea spune că Noul Plan Urbanistic General este din nou amânat iar din 2015 nu vor mai exista investiţii legale şi a amintit de faptul că în oraş se construieşte ilegal făcându-se ulterior, intrarea în legalitate în comisia de urbanism.

Mai mult, doamna ministru îl acuză pe edil că vorbeşte de un parlament al penalilor uitând că el însuşi a girat pentru un primar penal, Sorin Apostu.

„Emil Boc îşi dă cu părerea despre instituţiile statului care nu fac parte din fişa postului actualei sale funcţii de primar. Generalizează şi vorbeşte despre parlamentul penalilor, el care a girat personal un primar penal. Să vorbească despre aritmetica Robertei Anastase sau despre cum a girat Traian Băsescu un penal, urcând pe scenă alături de Bercea Mondial”, a spus Aurelia Cristea.

La rândul său, consilierul PSD Gabriel Oniga i-a cerut lui Emil Boc un raport cu privire la proietul demarat de Primărie pentru reabilitarea clădirilor degradate din centrul istoric.

„În 2015 vom fi Capitală Europeană a Tineretului, vor veni mulţi turişti, iar noi consilierii PSD am cerut reabilitarea clădirilor din centrul istoric. Primăria a elaborat un proiect de reabilitare dar este unul multianual pentru perioada 2013-2018, deci se va finaliza la trei ani după ce vom fi Capitală a Tineretului”, a spus Gabriel Oniga.

Consilierul a mai amintit că sunt 101 clădiri degradate şi 46 în stare gravă de degradare, proiectul iniţiat ridicându-se la o valoare de două milioane de eruo urmând ca proprietarii imobilelor să plătească 80% din sumă în termen de 10 ani.

Emil Boc a mai fost acuzat şi de lipsă de transparenţă în cheltuirea banului public, după ce consilierii social democraţi i-au cerut să prezinte documente prin care să arate ce cheltuieli s-au făcut, documente pe care edilul  nu le-a arătat.

Articole Noi