UPDATE: Marele Târg de Nebrazi

Sursa Foto: www.facebook.com

Sursa Foto: www.facebook.com

În perioada 11-14 decembrie 2017 publicul este invitat la H33 pe strada Horea nr. 33 sa viziteze Targul de Nebrazi. Aici vor fi expusi nebrazii facuti de voluntari pentru a invita doritorii să facă sau să cumpere nebrazi pentru a salva brăduți vii. Banii din vânzări vor fii donați pentru Fondul de Reîmpăduriri de la Tășuleasa Social.

Un eveniment organizat de Urbannect în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Sprijinit de Tășuleasa Social.

V-am obișnuit cu ce este nebradul. El seamănă leit cu pomul de Crăciun, doar că nu are brăduțul acela tăiat din pădure în interior. E la fel de frumos și la fel de strălucitor, e făcut de mâinile harnice ale familiei, prietenilor sau ale colegilor tăi și nu numai ca ține mândru locul bradului, dar îi și salvează viața.

Fiecare nebrad salvează viața unui brăduț!

Acum vrem să vă invităm să-i vedeți și chiar să-i cumpărați. Din banii adunați vor fi plantați în pădure alți și alți brăduți, de către cei de la Tășuleasa Social. Haide să facem și să cumpărăm nebrazi!

Dacă nu apucați să vă faceți nebrazi nu-i nimic. Vrem să vă invităm la noi la H33 să vă alegeți unul dintre nebrazii făcuți de alți inimoși. Fiecare va găsi un nebrad după gustul său, vă garantăm noi asta. Vi-l puteți lua acasă sau la birou, donând contravaloarea acestuia pentru Fondul de plantare al celor de la Tășuleasa Social, a căror misiune este să-și invite voluntarii să-i transforme în noi păduri.

Uite-te în program, urmărește pe pagina H33 și haide când ai poftă de câteva ore de distracție și creativitate. Va fi chiar fain și interactiv.

Deschidem Marele Târg de Nebrazi de la H33! Da da. Ați auzit bine: curtea Prodvinalco de pe strada Horea nr. 33 se transformă într-un tărâm de basm! Aici veți găsi expoziția de nebrazi prezentată într-un decor de poveste.

Târgul va fi deschis până pe 14 decembrie și vă va aștepta cu surprize în fiecare zi.

Deci, recapitulăm:
20 noiembrie – 10 decembrie – ateliere de făcut Nebrazi
11 decembrie – deschiderea Marelui Târg de Nebrazi de la H33
11 decembrie – 14 decembrie – Marele Târg de Nebrazi
14 decembrie, ora 18.00 – 22.00 – Festivitatea de închidere a Târgului (citiți chef)

Facem vin fiert, pomana porcului, jumere, ceaun, vin pelin, lichior de ouă, de toate.
Nebrazii vă așteaptă!

UPDATE:

Intrucat o parte dintre cei care doresc sa faca sau sa aduca in expozitie Nebrazi au nevoie sa lucreze in zilele de weekend, am luat hotararea sa le lasam posibilitatea de a aduce Nebrazii pana luni.

 In consecinta programul Targului este:

Luni 11 decembrie ora 18.00 – deschidere si conferinta de presa

ora 18.30 – Spectacol de magie pentru copii cu Magic Puppet

Marti 12 decembrie ora 18.00 – 22.00 Atelier de bucatarie traditionala (jumere, caltabos, carnati, etc.)

Miercuri 13 decembrie Tasuleasa Social Day – prezentari de filme si discutii despre activitatea lor

Joi 14 decembrie – Cheful H33 – Inchiderea primului an aici, mancam, bem, ne distram. Porcariile facute marti, muraturile puse de dvs. in toamna, un ceaun, mere coapte, vedem ce mai gasim pe aici

Ne cerem scuze pentru schimbarea de program si speram ca motivele noastre vor fi intelese.

Va asteptam de luni incolo, pe strada Horea 33, sa ne bucuram de un mini targ “altfel”.