Maratonul Resuscitării ajunge la cea de a IV-a ediție și are loc mâine, în Parcul Central

Banner ed. 4 - Maratonul resuscitariiDuminică, 8 iulie a.c., între orele 10.00-18.00 se va desfășura, în Parcul Central din municipiul Cluj-Napoca, cea de-a IV-a ediție a Maratonului Resuscitării.

Evenimentul este adresat publicului larg și oferă gratuit lecții de prim-ajutor, pentru oricine este interesat. Se vor prezenta manevre salvatoare de viață, direct de către profesioniștii SMURD Cluj și ulterior se vor exersa de către participanți pe manechinele speciale.

Cursurile încep succesiv și se repetă pentru întreaga zi, iar cei ce doresc să participe pot veni la orice oră, fără a fi necesară o înscriere prealabilă.Afis ed. 4 - Maratonul Resucitarii

Proiectul a debutat în anul 2015 la inițiativa studenților voluntari din cadrul SMURD Cluj și s-a bucurat de fiecare dată de interesul publicului larg.

Evenimentele au fost organizate în parteneriat cu medicii din cadrul UPU-SMURD și pompierii din cadrul ISU Cluj.

Această ediție va beneficia de aportul adus de Asociația Beard Brothers, ca parteneri principali, fiind parte a evenimentelor din campania pentru strângerea de fonduri destinată achiziționării unei ambulanțe de terapie intensivă pentru SMURD Cluj.