UPDATE: Tânărul a fost găsit! L-AŢI VĂZUT ? Tânăr de 20 de ani dispărut – a plecat de la domiciliu în 4 iulie și nu s-a mai întors.

disparutUn tânăr, de 20 ani, din localitatea Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a plecat de la domiciliu, din data de 4 iulie a.c., şi nu a mai revenit.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia! Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 4 iulie a.c., MIHALY NORBERT, de 20 ani, aflându-se la plimbare în Parcul Mare, a plecat într-o direcţie necunoscută şi nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmentele persoanei dispărute :

SEMNALMENTE – înălţime 1,80 cm, greutate

75 kg, constituţie atletică, faţa ovală, ochi

albaştri, păr şaten închis;

ÎMBRĂCĂMINTE – la data plecării, purta o bluză cu glugă de culoare roşie, pantaloni tip blue jeans, pantofi sport de culoare albastră;

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

UPDATE: 

La data de 15 iulie a.c., MIHALY NORBERT, de 20 ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat de către poliţişti pe raza localităţii Aleşd, din judeţul Bihor.

Acesta a fost încredinţat părinţilor de către poliţişti.

Mulţumim pentru colaborare şi pentru sprijinul acordat în vederea mediatizării dispariţiei.