Investiție a Primăriei Cluj-Napoca: Unul dintre cele mai scumpe chioșcuri din Europa, închis de 18 luni

chioscuri 1Deputatul PSD CLuj, Horia Nasra consideră că “cele mai scumpe chioşcuri din Europa sunt o investiţie fără raţionament a primăriei Cluj-Napoca”. Asta, cu atât mai mult cu câ un chioş este gol de 18 luni!

În urmă cu un an şi jumătate, primăria Cluj-Napoca a inaugurat chioșcurile de lux din Piaţa Unirii, pentru 9,45 mp fiind plătiţi peste 55.000 de euro. Emil Boc nu a oferit atunci vreo explicaţie logică pentru acea bătăie de joc. De atunci, un singur chioşc a fost dat în folosinţă, al doilea fiind de un an şi jumătate, GOL!

“Cele două chioşcuri de lux, în valoare de 55.000 de euro, pentru 9,45 mp, cele mai scumpe din Europa, sunt o carte de vizită corectă pentru lipsa de profesionalism a administraţiei Boc.

Avem sute de străzi neasfaltate în municipiu, avem o lipsă cronică de creşe şi grădiniţe,  traficul este insuportabil iar cei din primăriechioscuri gestionează extrem de prost fondurile unei comunităţi care înfloreşte în fiecare zi şi care are ca principală problemă faptul că administraţia oraşului nu ţine pasul cu dezvoltarea comunităţii, dezvoltare datorată mediului universitar, mediului de afaceri, IT şi medical.

Boc trebuie să înţeleagă că statul cu mâna întinsă la Bucureşti nu este o soluţie. Aştept responsabilitate din partea dumnealui, nu recorduri inutile, cum sunt banii aruncaţi pe cele două chioşcuri de lux” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.