Horia Nasra: “Senatorul Marius Nicoară, proaspăt condamnat penal, trebuie să demisioneze!”

Foto: Arhiva Cluj 24h.ro

Foto: Arhiva Cluj 24h.ro

Deputatul PSD, Horia Nasra cere demisia senatorului PNL, Marius Nicoară după aflarea sentinței primite de cel din urmă. Sentința lui Marius nicoară nu este definitivă.

„Sper ca senatorul liberal Marius Nicoară să aibă demnitatea, onoarea, de a demisiona din Parlament după ce Magistrații Inaltei Curți de Casație și Justiție au pronunțat, astăzi, sentința în cazul domniei sale: pedeapsa de un an închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de `conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, a spus deputatul PSD, Horia Nasra.

Nasra continuă spunând că “nu cred că din Senatul României, pe parcursul termenului de supraveghere, va reuși să presteze munca nerenumerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Asociației Filantropice Medical-Creștine Cluj-Napoca sau în Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Senatorul Marius Nicoară completează lista condamnaților penali ai PNL Cluj: dl. Horea Uioreanu, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj și fostul primar al municipiului, dl. Sorin Apostu (moștenit din PDL, mâna dreaptă a domnului Emil Boc)” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.