GUILTY FOR TANGO la Scena Verde

Seara pe lac verticalSocietatea Culturală Filarmonia vă invită Marți 4 august 2015, de la ora 20:30, la Scena Verde (Iulius Parc), la spectacolul “Guilty for TANGO”.

Evenimentul susţinut de cvartetul de coarde Medley din Cluj-Napoca în cadrul Concertelor Philharmonia Napocensis la Scena Verde, aduce în faţa publicului meloman un program de tango. Cei patru muzicieni profesionisti Morvay Victoria, Mester Kinga, Bucovesan Florin şi Fabian Attila  aflaţi în componenţa acestui cvartet, sunt membri ai Orchestrei Operei Maghiare din Cluj-Napoca, fiind reuniţi de pasiunea comună de a descoperi şi promova muzica de bună calitate, în forme diverse.

Repertoriul amplu pe care ansamblul îl posedă, va da ocazia cunoscatorilor genului să recunoască în progamul spectacolului din 4 august, o pleiadă de compozitori celebrii de tango, ca: Abreu, Anderson, Barosso, Bregovich, Boulanger, Bundrett, Dominguez, Farres, Ferrao, Francini, Gade, Gardel, Gardel, Lara, McLean, Moraes, Penella, Petersbursky, Press, Rodriguez, Santoler, Stroh, Sting-Morres, Stone, Velazquez, Vezzoli, Villoldo, şi bineînţeles Astor Pantaleón Piazzolla. Pe de altă parte, atmosfera magică, forţa şi temperamentul pe care tangoul le inglobează, au cu siguranţă puterea de a vă stârni interesul. În acelaşi timp, în intenţia lor de a se dovedi extrem de primitoare, gazdele încurajează descătuşarea acelor energii sentimentale alăturate tangoului; asta dacă simţiţi, ştiţi şi puteţi să vă exprimaţi prin dans. Aşadar, luaţi-o ca pe o dublă invitaţie.

Proiectul este  realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, sub egida și pentru susținerea candidaturii orașului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.